Chiapudding toppad med kakao- och bärgranola

Den krispiga muslitoppingen blir en trevlig kontrast till den lena och krämiga puddingen. De färska bären kan varieras efter smak, tillgång och säsong. 

2 portioner
Tillagningstid: 15 min + 2-8 tim

Till detta recept

START! Kakao & Bär

Ingredienser

Chiapudding
3 msk chiafrön
2 dl mjölk
1 tsk vaniljsocker

Till servering
Färska bär
1 dl START! Kakao & Bär

Ev. citronmeliss

Instruktioner

1. Blanda chiafrön, mjölk och vaniljsocker i en skål. Häll upp i två glas eller mindre skålar och låt stå och svälla i minst 2 timmar, men gärna över natten. Rör eventuellt runt någon gång under tiden.

2. Ansa bären och dela eventuellt ner i mindre bitar. Toppa chiapuddingen med bär, START! Kakao & Bär och eventuellt citronmeliss.